Zink op maat Eindhoven

Topklasse maatwerk voor zink in de regio Eindhoven!

Metaalland is een professioneel bedrijf met een passie voor zink op maat in Eindhoven. Wij zijn gevestigd met onze groothandel in metaalbewerking in de regio Eindhoven. Met onze 2 locaties bedienen we klanten in heel Noord-Brabant. Dus voor al uw zink op maat Eindhoven gaat u naar Metaalland.

Kiest u voor Metaalland, dan kiest u voor een deskundig bedrijf met een compleet assortiment kwaliteitsproducten die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Door onze eigen uitgebreid machinepark is het mogelijk om maatwerk snel te leveren in verschillende soorten zink. Zink op maat is ideaal ideaal voor diverse gevel- en daktoepassingen omdat het materiaal zich eenvoudig laat bewerken en plooien. Dit maakt zink vandaag de dag tot een veelgebruikt materiaal in de dak- en bouwindustrie. Wilt u iets origineels? Laat het maken met zink! Zink is een van onze specialiteiten. Denk hierbij aan: Gevelbekleding, onderstellen, bakgoten, dakgoten, regenpijpen, daktrimmen, waterslagen, afdekkappen en nog veel meer. Dagelijks voorzien wij onze klanten van maatwerk zink in regio Eindhoven. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via de mail of ons telefoonnummer. Dus wilt u zink zetwerk op maat? Bij Metaalland in Eindhoven zijn wij u graag van dienst!

Makkelijk recyclebaar en niet schadelijk voor de natuur!

Zink is een blauw/wit metaal. Het geleidt redelijk goed en heeft een laag kookpunt. Vanwege dit lage kookpunt is het materiaal makkelijk bewerkbaar. Een groot voordeel als je een maatwerk oplossing zoekt! Zink heeft een zeer lange levensduur en het materiaal is 100% recyclebaar. Een zeer milieuvriendelijke oplossing kun je dus wel stellen. Ook is het erg vriendelijk voor onderhoud. Het is hierdoor enorm geschikt voor diverse gevel – en daktoepassingen. Het gebruik van zink zorgt ervoor dat de details van uw woning of kantoor weer een echte blikvanger worden. Het geeft een moderne en industriële look aan uw woning of bedrijfspand en is ook nog eens erg betaalbaar. Een ander voordeel is dat er op het zink een patineerlaag vormt. Deze laag biedt extra bescherming tegen weersinvloeden. Dus maak vandaag nog gebruik van onze expertise. Wij maken graag uw maatwerk zink op maat in regio Eindhoven.

Lees meer

Zink op maat is makkelijk bewerkbaar!

De toepassing van zink bij de bouw heeft vele voordelen, zoals uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en een industriële uitstraling. In de afgelopen jaren hebben wij ons weten te specialiseren in maatwerk zink. Zink op maat in Eindhoven nodig? Metaalland is uw totaalpartner voor gevel- en daktoepassingen. Metaalland staat garant voor kwaliteit. Voor elke vraag hebben wij de oplossing! Metaalland is in staat producten gemaakt van zink, aluminium, lood of plastisol in topkwaliteit aan u te leveren. Wij kunnen het voor u coaten, lassen, zagen, knippen, kralen en zetten.

Uw zinken dakgoot op maat laten maken in Eindhoven?

Bent u op zoek naar nieuwe dakgoten voor uw huis? Wilt u een zinken dakgoot plaatsen voor de afvoer van het hemelwater? Dan bent u bij Metaalland aan het juiste adres! Zink is één van de meest gebruikte dakmaterialen op dit moment en geeft gebouwen een duurzame en hoogwaardige uitstraling. Het wordt veelvuldig toegepast tijdens de bouw en renovatie van uiteenlopende soorten gebouwen. Dus voor al uw zink op maat Eindhoven kiest u voor de specialist van Eindhoven!

Bij ons vindt u diverse modellen en soorten zinken dakgoten. Zoekt u bijvoorbeeld een zinken dakgoot voor een tuinhuis? Of heeft u een zinken dakgoot nodig voor een groter oppervlak? Van daktrimmen tot aan dakgoten en van regenpijpen tot aan gevelbekleding: zink is een uitermate veelzijdig materiaal dat vele toepassingen kent. Metaalland is de absolute specialist in zink op maat en kan vrijwel elke gewenste oplossing op voordelige wijze voor u realiseren. Voor onze specialisten is niets te gek en we denken altijd met u mee. Zo bent u verzekerd van zinkwerk dat ook vele jaren later nog altijd exact de gewenste uitstraling bezit. Zinken daken en toebehoren zijn dan ook een uitstekende investering die zich vrijwel altijd terugverdienen. U zoekt een partij om uw dakgoot of daklijst te repareren? Goede dakgoten voor het afvoeren van het regenwater zijn belangrijk om waterschade en overige problemen zoals schimmels en houtrot te voorkomen. Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat. Alle zinken dakgoten die wij op maat maken zijn van de hoogste kwaliteit en tegen een zeer concurrerend tarief.

Zink op maat Eindhoven? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Zink is een materiaal dat steeds vaker in het straatbeeld te vinden is. Metaalland richt zich volledig op de regio Eindhoven. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van zink en kunnen ons dan ook echt gespecialiseerd noemen. Hierdoor kunnen klanten met ook complexere werken bij ons terecht. Daar waar anderen stoppen gaat Metaalland verder. Mocht u een idee hebben maar weet u niet zeker of dit haalbaar is? U kunt uw idee mailen naar info@metaalland.nl of langsbrengen bij ons op locatie in Eindhoven. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Wij ontvangen opdrachten van zowel particulieren als bedrijven. Van architecten tot aan loodgieters en van aannemers tot aan interieurbouwers. Elke dag staan wij voor onze klanten klaar om prachtige producten te realiseren. Neem contact op met Metaalland voor zink op maat Eindhoven.

Zink op maat Eindhoven
Zink op maat Eindhoven
Zink op maat Eindhoven