Zagen

Metaalland, voor al uw metaal op maat!

Metaalland kan u helpen bij het secuur op maat zagen van uw metaal. Wij beschikken over een eigen werkplaats die voorzien is van diverse machines. Hier kunnen wij verschillende metalen voor u in elke gewenste maat zagen. Denk o.a. aan aluminium, lood, plastisol, RVS en zink! Metaalland levert maatwerk van een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een snelle levering. Graag geven wij deskundig advies en assisteren wij u bij het maken van uw keuze.

Metaal in de juiste maat of lengte!

Wij beschikken over een eigen machinepark met diverse geavanceerde zaagmachines. Wij kunnen hierdoor snel en vakkundig maatwerk aan uw leveren. Wij zagen uw producten zowel recht als in verstek. Dit doen we door het gebruik van geavanceerde technieken en producten van een extreem goede kwaliteit! Onze bandzaagmachine heeft een uitstekende nauwkeurigheid en is multifunctioneel inzetbaar. Dit is mogelijk omdat zowel de zaagdruk, de zaagsnelheid en de daalsnelheid, afzonderlijk aangestuurd kunnen worden. Onze bandzaagmachine kan al werken op een nauwkeurigheid vanaf 1 mm. Tevens kan deze machine in vele soorten hoeken zagen. Het verstekzagen gebeurt zo nauwkeurig dat het zaageinde naadloos aansluit op het volgende verstek. Zo kunnen verschillende vormen en frames exact naar wens gemaakt worden. Zeer nauwkeurig, professioneel en snel. Dat is de vakmanschap van Metaalland!

Lees meer

Laat uw metaal op maat zagen!

Door onze expertise kunnen wij u volledig ontzorgen en adviseren bij de realisatie van uw product. Stalen frames, plaatmateriaal en bijvoorbeeld afdeklijsten kunnen wij voor u op de gewenste maat zagen. Als u kiest voor onze zaagservice, dan kiest u voor kwaliteitsproducten die heel nauwkeurig passen en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Dit zijn enkele voordelen van het zagen van metalen door Metaalland:

  • Voor u geen restafval;
  • Makkelijker te vervoeren;
  • Vakkundig maatwerk;
  • Grote reikwijdte;
  • Metaalzagen is erg nauwkeurig;
  • Korte levertijden;
  • Spoedorders zijn mogelijk;
  • Perfect verpakt en afgeleverd.

Hoe gaan wij te werk?

Als u van onze zaagservice gebruik wilt maken gaan we eerst met u om de tafel om de specificaties te bespreken. Zo willen wij graag weten voor welk materiaal u kiest. U heeft bij ons een keuze uit o.a. aluminium, lood, plastisol, RVS of zink. Ook willen we graag weten welke afmetingen het eindproduct dient te hebben. Is dit een rechte balk of een simpele inkorting van een materiaal? Vanuit daar gaan we de productie inplannen en voor u afhandelen. Wij kunnen al leveren binnen enkele werkdagen. Bent u specifiek op zoek naar een oplossing op maat? Dan vragen wij om een tekening. Zo kunnen wij in een oogopslag zien wat de maten en overige specificaties zijn. Zodra alle ins en outs zijn besproken gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen voor een perfect gezaagd product van de hoogste kwaliteit!

Bij Metaalland staan service en kwaliteit voorop!

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Maak kennis met de specialisten van Metaalland. Onze vakspecialisten hebben een ruime kennis en uitstekende kwaliteiten om uw product naar wens te produceren. Wij zorgen voor producten van het hoogste niveau en helpen u bij de realisatie. Wij verzorgen metaalproducten in alle soorten en maten. Wij leveren aan elke klant en voor elke opdracht! Of het nu gaat om standaard of maatwerk metaaloplossingen. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis omtrent; aluminium, lood, plastisol, RVS en zink. We werken kosteneffectief en kunnen hierdoor uw producten tegen een concurrerende prijs leveren. Tevens worden de producten snel geleverd, in de juiste kwaliteit en hoeveelheid. Kortom wilt u de beste kwaliteit voor een goede prijs? Metaalland is uw partner voor al uw maatwerk metaal. De vakspecialisten van Metaalland staan graag voor u klaar!