Uw totaalpartner in zetwerk plastisol!

Als specialist in zetwerk willen wij de opdracht volledig op ons nemen, zodat u zich als klant nergens zorgen over hoeft te maken. Eventueel anodiseren, coaten of monteren van de producten is voor ons dan ook geen enkel probleem. Daarnaast zijn de levertijden bij ons kort en hebben wij de mogelijkheid om uw plastisol geheel naar wens te bewerken.

Voor het afwerken van daken en gevels wilt u natuurlijk de allerbeste kwaliteit! Het kan de uitstraling van het pand maken of breken! Een veel toegepaste vorm van afwerking is plastisol zetwerk. Plastisol wordt voornamelijk gebruikt voor boeiboorden, afdekkappen, waterslagen, daktrimmen en zetwerk.

Plastisol is een zeer licht metaal, dat in elke gewenste afmetingen en kleur geleverd kan worden. Het materiaal is gemaakt van staal met een kunststof coating. Plastisol kan gemakkelijk worden bewerkt in onze werkplaats. Met een veel kortere bouwtijd als gevolg. Daarnaast beschikt het materiaal nog over de volgende gunstige eigenschappen:

  • Flexibel, zeer gemakkelijk in elke vorm te leveren (vormvrijheid);
  • De plastisol coating verlengt de levensduur;
  • In vele kleuren uit voorraad leverbaar;
  • Roestvrij;
  • Onderhoudsarm.

Plastisol heeft dus vele voordelen. Hierdoor wordt het steeds vaker gebruikt in de gevel- en dakenbranche. Nieuwsgierig wat wij allemaal kunnen maken met plastisol? Laat u vandaag nog door ons adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken collega's