Plastisol zetwerk

Hoogwaardig zetwerk plastisol op maat bij Metaalland!

Wij zijn uw professionele partner voor al uw plastisol zetwerk in de regio Eindhoven en Nijmegen! Ons metaalbedrijf heeft een voorraad plastisol in de meest voorkomende kleuren. Wij zijn in staat om hoogwaardige plastisol in iedere maat of uitvoering voor u te realiseren. Zelfs het monteren op locatie kunnen wij voor u verwezenlijken. Kies daarom voor Metaalland als uw specialist in metaal!

Plastisol kan voor vele toepassingen gebruikt worden. U kunt dan denken aan de afwerking van dakranden, lekdorpels, boeiboorden, gevelbekleding en zetwerk. In zowel standaard als maatwerk oplossingen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor u maken. In de regio Nijmegen en Eindhoven zijn maatwerk plastisol-oplossingen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het grootste voordeel van plastisol is dat het ten opzichte van andere materialen erg onderhoudsvrij is. Wilt u plastisol op maat bestellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij in uw maatwerk oplossing kunnen voorzien. Plastisol zetwerk moet aan hoge eisen voldoen. Daarom heeft u bij Metaalland de zekerheid van een hoogwaardige product, mogelijk gemaakt door onze vakspecialisten. Wij hebben een uitgebreid assortiment van diverse soorten plastisol. Direct uit voorraad leverbaar om topkwaliteit producten mee te zetten.

Waar wordt plastisol zetwerk voor gebruikt?

Plastisol zetwerk wordt voornamelijk toegepast bij de afwerking van gebouwen. Hierbij kunt u denken aan waterslagen, hoekprofielen, lekdorpels, kozijnen of daktrimmen. Plastisol heeft veel bruikbare eigenschappen voor een maatwerk oplossing. Zo is plastisol zetwerk makkelijk te combineren met andere materialen. Is het materiaal bestand tegen kromtrekking en tegen aantasting van schimmels en dergelijke. Is het makkelijk schoon te houden en erg onderhoudsvrij. Houten onderdelen van gebouwen zijn erg gevoelig voor onderhoud. Om deze reden wint plastisol zetwerk al jaren terrein in de bouw. Bijna alle houten delen van gevels en daken kunnen worden vervangen met hoogwaardige plastisol platen die weersbestendig zijn. Bij Metaalland staat de klant centraal. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking.

Lees meer

Op zoek naar een hoogwaardige partner in metaal?

Plastisol op maat nodig? Bij Metaalland kunt u snel en eenvoudig zetwerk bestellen. Heeft u specifieke wensen voor uw zetwerk plastisol of bent u op zoek naar een standaard oplossing? Ons team van specialisten staat graag voor u klaar met behulp van ons uitgebreide machinepark. Wij zijn uw deskundige partner voor het bewerken van diverse soorten metaal in de regio Eindhoven en Nijmegen. Onze metaalspecialisten hebben altijd een oplossing voor uw vraag! Bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u vragen? Neem contact op met ons!