Over ons

Over ons

Als allround metaalbedrijf willen wij de opdracht volledig op ons nemen, zodat u als klant zich nergens zorgen over hoeft te maken. Eventueel coaten of monteren van de metalenproducten is voor ons dan ook geen probleem. Daarnaast zijn de levertijden bij ons kort en hebben wij de mogelijkheid om RVS, aluminium, zink, plastisol en staal te bewerken. Daarnaast werken wij zowel voor particuliere als voor bedrijven. In grote lijnen kunt u bij ons terecht voor de volgende categorieën:

  • Muurafdekkers; wij hebben hier de mogelijkheid om muurafdekkers in alle soorten en maten te produceren.
  • Waterslagen; in ons moderne machinepark produceren wij waterslagen in alle materialen.
  • Geveltoepassingen; zo zijn wij is staat om gevels van zink of plastisol te bewerken en te monteren. Ook kunnen wij aluminium waterslagen maken en coaten, die perfect onder een kozijn passen. Daarnaast kunnen wij ook afdekkappen maken en coaten in de materialen zink, plastisol en zelfs aluminium. Ook het monteren van deze afdekkappen horen tot de mogelijkheden.

Impressies

Waarom voor ons kiezen!

Metaalland vind het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Graag bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Bij iedere opdracht zetten wij ons 100% in, en gaan altijd voor een optimale klanttevredenheid. Al jaren staat Metaalland bekend om haar service, professionele kwaliteit, grote voorraad en scherpe prijzen!