Nieuwe website gelanceerd Metaalland!

Welkom op de nieuwe website van Metaalland!

Wij presenteren u Metaalland! De laatste maanden is er keihard gewerkt aan onze nieuwe groothandel op het gebied van zink, aluminum, lood en plastisol. Daar hoort natuurlijk ook een prachtige website bij! Een website die net zo sprankelt als de metaalsoorten waar wij mee werken! Kortom; nieuw, gebruiksvriendelijk en vooral mooi! 

De nieuwe website van Metaalland weergeeft ons karakter! Fris, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Metaalland is een professioneel bedrijf met een enorme passie voor zink. Wij zijn zowel fabrikant van maatwerk als leverancier in standaard materialen, van onder meer voorbewerkte aluminium, lood, plastisol en zink. Onze vakspecialisten en machines stellen ons in staat zelfs de meest complexe vraagstukken vakkundig te produceren.

We hebben een ruim standaard assortiment op voorraad. Maar we kunnen producten ook speciaal voor u op maat maken! Van afdekkappen tot aan daktrimmen, en van bakgoten tot aan deklijsten. Bij Metaalland hebben wij de juiste kennis in huis! Kortom wilt u de beste kwaliteit voor een goede prijs? Metaalland is uw partners voor al uw maatwerk zink. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten staan voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken collega's