Metaal Nijmegen

Maatwerk metaal Nijmegen nodig? Kies voor Metaalland!

Metaal Nijmegen nodig? Metaalland is een gespecialiseerd bedrijf voor maatwerk metaal in Nijmegen. Gevestigd in Nijmegen en Eindhoven zijn wij in staat verschillende materialen te coaten, lassen, zagen, knippen, kralen of te zetten. De volledige productie vindt plaats onder een dak, in een eigen machinepark voorzien van de modernste machines. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te leveren, flexibel te werken en verschillende maatoplossingen te bieden. Niets is ons te gek. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in gevel- en daktoepassingen. Denk hierbij aan waterslagen, gevelbekleding, afvoeren, daktrimmen, afdekkappen, boeiboorden, dakranden, ontluchtingen en noodoverstorten. Metaalland is het bedrijf voor metaal op maat in regio Nijmegen. Wij staan voor kwaliteit en klanttevredenheid tegen een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons!

Maatwerk metaal in Nijmegen!

Metaalland biedt hoogwaardige oplossingen voor uw maatwerk metaal in Nijmegen. Als allround-metaalbedrijf kunnen wij elke opdracht voor u uitvoeren. Onze specialisatie ligt onder ander in daktoepassingen zoals gevelbekleding of dakranden. Uw woning een nieuw en frisse uitstraling geven kan eenvoudig met het plaatsen van gevelbekleding. Daarnaast is dit een zeer duurzame aanvulling op de bouw van uw woning of bedrijfspand, door de isolerende en beschermende werking. Uw gevel brandwerend maken kan met een speciale coating op de metalen gevelbekleding. Hierdoor wordt uw woning of bedrijfspand een stuk veiliger. Heeft u zetwerk nodig? Voor klein en groot zetwerk tot 14 meter kunt u bij ons terecht. Vandaag bestellen is overmorgen al in huis! Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat er voor u mogelijk is.

De hoogwaardige service van Metaalland Nijmegen!

Bij Metaalland streven wij elke dag naar de beste kwaliteit en service. Onze gespecialiseerde vaklieden zijn zeer ervaren in het verwerken van diverse metalen toepassingen. Wij zijn in staat om verschillende materialen, zoals aluminium, plastisol, zink, lood, RVS en zink te verwerken. Wij beschikken over een modern machinepark wat ons de mogelijkheid geeft om snel en flexibel te leveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van metaal in Nijmegen? Bekijk ons portfolio.

Lees meer

Laat uw metaal in Nijmegen coaten!

Het coaten van metaal vereist nauwkeurigheid in elke stap. Naast dat de aangebrachte coating een goede bescherming biedt tegen extreme weersomstandigheden, zorgt het er ook voor dat er geen roestvorming ontstaat. Een van onze favorieten technieken is poedercoaten. Wij gaan pas aan de slag als wij samen met u alle wensen hebben besproken en tot een duidelijke opdracht zijn gekomen. Voordat we de beschermingslaag aanbrengen behandelen we alle producten. Om u een goed beeld te geven van het complete proces hebben wij die hieronder op een rij gezet:

  • Ontvetten;
  • Fosfateren;
  • Spoelen;
  • Demispoelen;
  • Zirkoniseren;
  • Poedercoaten;

Wij zijn specialist in metaal op maat!

Specialist in metaal Nijmegen! Onze specialisatie zit hem vooral in het meedenken in de productie van metaal op maat. Hierin streven wij elke dag naar hoogwaardige kwaliteit en vakkundig maatwerk. Bij ons staan uw wensen centraal en is kwaliteit en veiligheid vanzelfsprekend. Om het proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen werken wij met een vast aanspreekpunt en korte lijnen. Op deze manier kunnen wij zo efficiënt mogelijk een goed product voor u produceren. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen en Eindhoven voorzien wij de gehele Nederlandse markt van metaal op maat. In onze vestigingen produceren wij precisiedelen van enkele stuks tot grote oplage’s. Bij elke opdracht gaan wij voor 100% tevredenheid en kwaliteit. Kiest u voor Metaalland dan kiest u voor een uitstekende kwaliteit en service op maat! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Metaal Nijmegen
Metaal Nijmegen
Metaal Nijmegen