Metaal maatwerk nodig? Dan bent u bij Metaalland aan het juiste adres!

Metaalland is uw specialist in metaal. Wij zijn een allround metaalbedrijf wat uitsluitend maatwerk levert aan de zakelijke en particuliere markt. Het coaten of monteren van metalenproducten is voor ons geen enkel probleem. Onze levertijden zijn kort en we hebben de mogeljkheden om RVS, aluminium, zink, plastisol en staal te bewerken.

Mogelijkheden

Interieur projecten

Metaal is bijna onmisbaar in een interieur. Door de vele mogelijkheden van metaal kun je er in een interieur alle kanten mee op. Om deze reden krijgen wij ook regelmatig de vraag om metalenproducten te maken voor in het interieur.Metaal kan sterk maar toch heel dun zijn. Een goed voorbeeld hiervan is aluminium. Ook kan het juist grof en robuust ogen. Door de vele opppervlaktebehandelingen en metaalkeuze is er bijna geen materiaal dat zo veelzijdig is als metaal.

Enkele voorbeelden van interieur projecten zijn:

 • Stalen kozijnen
 • Stalen kasten
 • Stalen wijnrekken
 • Tafel onderstellen
 • Trappen en leuningen

Exterieur projecten

Metaal is goed te verwerken, hierdoor is het ook geschikt voor exterieur projecten. Het gaat lang mee en is sterk. Het is onze passie om van iets simpels, een bijzonder product of project te maken. Denk bijvoorbeeld aan een plantenbakken uitgevoerd in cortenstaal of gegalvaniseerd staal. Op creatief gebied is er bij Metaalland van alles mogelijk.U kunt vormen en materialen naar eigen smaak aanpassen, zo krijgt u echt een product op maat. Ook tuinmeubilair in combinatie met hout of marmer is voor ons geen probleem.

Gevel en Daktoepassingen

Door ons uitgebreide machinepark is het voor ons ook mogelijk om complete gevels of delen ervan te maken. Zo zijn wij gespecialiseerd in:

 • Zinken bekleding: u kunt hierbij denken aan zinken boeiboorden, zinken afdekkappen en zelfs complete zinken gevels.
 • Plastisol bekleding: Plastisol, gecoate staalplaten, hebben wij standaard op voorraad liggen. Plastisol kappen worden veelal gebruikt voor het afdichten van dakranden, maar het is ook mogelijk om hier zetwerk op maat van te krijgen.
 • Aluminium waterslagen: Aluminium waterslagen of afdekkappen zorgen voor een strakkere uitstraling. Het grote voordeel van deze toepassing is dat het in iedere gewenste kleur gepoedercoat kan worden. Hierdoor krijg je een strakke uitstraling die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is.

Voordelen

Metaal heeft vele voordelen. We hebben er enkele op een rijtje gezet:

 • Het wordt helemaal voor u op maat gemaakt
 • Leverbaar in elke gewenste maat
 • Extreem lange levensduur vergeleken met andere materialen.
 • Geen tot nauwelijks onderhoud nodig
 • Kan worden bezorgd op elke gewenste locatie.

Service van Metaalland

Voor uw metaal maatwerk bent u bij Metaalland aan het juiste adres. Door de passie en kennis die wij hebben voor ons vak komen wij gegarandeerd tot een product dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk vakkundig en weten waar ze over praten. Of het nu gaat over plantenbakken, trappen of kozijnen, onze medewerkers weten alles over aluminium, staal en plastisol. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken collega's