Metaal Eindhoven

Maatwerk metaal in Eindhoven nodig? Kies voor Metaalland!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor uw metaalbewerking in Eindhoven? Metaalland is uw hoogwaardige partner voor de bewerking van diverse soorten metaal in de regio. Wij zijn in staat om verschillende metalen te coaten, lassen, zagen, knippen, kralen of te zetten. Wij bieden oplossingen op maat. Denk hierbij aan afdekkappen, afvoeren, boeiboorden, dakranden, daktrimmen, ontluchtigen, waterslagen, noodoverstorten of gevelbekleding. De productie van uw metaaloplossing doen wij onder één dak, in een eigen machinepark voorzien van de modernste technieken. Om deze reden kunnen wij snel leveren en is onze service flexibel. Met onze professionele werkplaats zijn we in staat gedegen metaalconstructies te vervaardigen. U kunt ons inzetten voor zowel het maken van kleine, grote of complexe constructies. Metaalland staat voor kwaliteit en biedt altijd een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. Wij zijn het bedrijf voor al uw metaalbewerkingen in regio Eindhoven. Vraag een offerte bij ons aan!

Waarom kiezen voor maatwerk metaal in Eindhoven!

Op zoek naar een gedegen partij voor uw maatwerk metaal in Eindhoven? Wij van Metaalland bieden hoogwaardige oplossingen tegen een scherp tarief. We kunnen vrijwel elke opdracht voor u vervaardigen. Zo zijn we o.a. gespecialiseerd in daktoepassingen zoals gevelbekleding of dakranden. Het bekleden van uw gevel is een goede manier om uw woning een nieuwe, verfrissende uitstraling te geven. Het plaatsen van een moderne gevelbekleding is een duurzame aanvulling op de bouw van uw woning of bedrijfspand en heeft ook nog eens een isolerende en beschermende werking. Door het toepassen van een metalen gevelbekleding met speciale coating wordt de gevel ook brandwerend gemaakt wat ervoor zorgt dat uw huis een stuk veiliger wordt. Wij bespreken graag al uw wensen met betrekking tot metaal in Eindhoven. Waarom kiezen voor Metaalland? Wij zijn een jonge en energieke organisatie gevestigd in Eindhoven en Nijmegen! We zijn gespecialiseerd in dak- en geveltoepassingen en specialist in het coaten, lassen en zagen van diverse soorten metalen. Met een gemoderniseerd machinepark in eigen beheer kunnen wij bovendien snel en flexibel leveren.

De service van Metaalland!

Naast het vervaardigen van metalen producten, zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw metaalwerk perfect bij u wordt afgeleverd en gemonteerd. Onze gespecialiseerde vaklieden staan voor kwaliteit. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het herstellen van diverse metalen toepassingen. Wij werken met verschillende materialen, zoals aluminium, plastisol, zink, lood, RVS en koper. Elke dag staan wij voor u klaar voor de realisatie van maatwerk oplossingen. Bekijk onze portfolio en krijgt een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van metaal in Eindhoven en Nijmegen.

Lees meer

Wij coaten uw metaal in Eindhoven!

Het coaten van metaal is een proces dat in elke stap nauwkeurigheid vereist. De aangebrachte coating heeft als functie een goede bescherming te bieden tegen extreme weersomstandigheden. De coating zorgt ervoor dat er geen roestvorming ontstaat. Door onze jarenlange expertise staan we garant voor kwaliteit. Wij maken voornamelijk gebruik van de techniek poedercoaten. Nadat wij alle wensen met u hebben besproken en er een duidelijke opdracht op tafel ligt gaan wij aan de slag. Wij behandelen alle producten vooraf voordat we ze voorzien van een beschermlaag. Hieronder ziet u een voorbeeld van het proces van het aanbrengen van een poedercoating:

  • Ontvetten;
  • Fosfateren;
  • Spoelen;
  • Demispoelen;
  • Zirkoniseren;
  • Poedercoaten;

We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakt metaal!

Bij Metaalland zijn we gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van op maat gemaakte metalen. Ambachtelijke kwaliteit en ijzersterk maatwerk volgens eigentijdse inzichten. Bij Metaalland vloeien ze naadloos samen in een modern bedrijf met scherp oog voor traditie en innovatie. Waarbij uw wensen altijd voorop staan en kwaliteit en veiligheid vanzelfsprekend zijn. We hanteren korte lijnen en werken met een vast aanspreekpunt voor onze opdrachtgever. Wij bedienen vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Nijmegen de gehele markt in Nederland. Daarnaast produceren wij precisiedelen volgens klantspecificatie, van enkel stuks tot kleine series. Alles is erop gericht om zo efficiënt mogelijk een goed product voor u te produceren. Bij iedere opdracht zetten wij ons 100% in, en gaan altijd voor een optimale klanttevredenheid. Kiest u voor Metaalland dan kiest u voor een uitstekende kwaliteit en service op maat!

Metaal Eindhoven
Metaal Eindhoven