Lassen

Metaalland is uw partner voor laswerk!

Door onze jarenlange ervaring leveren wij kwalitatief hoogstaand laswerk af! Lassen is een verbindingstechniek die doormiddel van druk en warmte, materialen aan elkaar verbind. De specialisten van Metaalland beheersen diverse soorten lastechnieken. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw product. Of het hier nu gaat om stalen kozijnen, tafelonderstellen, tuinbakken of afdekkappen. Wij van Metaalland hebben de juiste kennis in huis om al het gewenste laswerk voor u te maken! Professioneel, mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit.

Wat kunnen wij voor u allemaal lassen?

Lassen kan met behulp van diverse technieken, zoals booglassen, druklassen en autogeen lassen. Welke techniek we voor uw laswerk gebruiken hangt af van de materialen die verbonden moeten worden en de functionaliteit van het product. De materialen die wij aan elkaar kunnen lassen zijn o.a.: aluminium, lood, plastisol, RVS en zink. Wij hebben een eigen machinepark in beheer waardoor wij kunnen lassen in diverse lengtes. Vraag voor meer informatie naar onze diverse mogelijkheden. Onze expertise bevindt zich in het lassen van producten die te maken hebben met gevel- en daktoepassingen!

Lees meer

Lassen kent vele voordelen!

Er zitten veel voordelen aan lasverbindingen als we het vergelijken met ander soort verbindingen zoals lijmverbinding en klinkverbinding. Ten eerste is een lasverbinding veel sterker. Ook is het bestand tegen hoge temperaturen en zal het dus niet snel vergaan. De voordelen van lasverbindingen ten opzichte van andere verbindingen zijn:

  • Verbindingen zijn licht, maar sterk;
  • Eenvoudig te realiseren. Dus ten opzichte van overige verbindingstechnieken een stuk goedkoper;
  • Tast de integriteit van het basismateriaal niet aan;
  • Bestand tegen hoge temperaturen;
  • Gladde afwerking waardoor verbindingen goed schoon te houden zijn;
  • Korte levertijd. Omdat een product dat gelast wordt niet hoeft te drogen of te verharden zoals bij lijm, kunnen wij het sneller leveren;
  • Goede krachtoverdracht, geen verzwakking van de constructie, in tegenstelling tot klinknagels en bouten.

Waarom kiezen voor de Metaalland?

In ons eigen machinepark passen wij diverse lastechnieken toe. Hier beschikken wij over professionele lastafels, klemgereedschap en machines. Dit zorgt voor een constante en hoogwaardige kwaliteit laswerk. Wij werken aan de hand van een duidelijke bouwtekening. Om laswerk nauwkeurig te verrichtten wordt gebruik gemaakt van lastafels. Met dit opspansysteem kunnen gecompliceerde lasconstructies met grote nauwkeurigheid in elkaar gelast worden. Meestal wordt de lastafel gebruikt voor producten met een geringe grootte en gewicht. Door onze uitgebreide vakkennis kunnen wij u bij al uw laswerkzaamheden van dienst zijn! Kies daarom voor de kwaliteit en service van Metaalland.

Bij Metaalland staan service en kwaliteit voorop!

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Maak kennis met de specialisten van Metaalland. Onze vakspecialisten hebben een ruime kennis en uitstekende kwaliteiten om uw product naar wens te produceren. Wij zorgen voor producten van het hoogste niveau en helpen u bij de realisatie. Wij verzorgen metaalproducten in alle soorten en maten. Wij leveren aan elke klant en voor elke opdracht! Of het nu gaat om standaard of maatwerk metaaloplossingen. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis omtrent; aluminium, lood, plastisol, RVS en zink. We werken kosteneffectief en kunnen hierdoor uw producten tegen een concurrerende prijs leveren. Tevens worden de producten snel geleverd, in de juiste kwaliteit en hoeveelheid. Kortom wilt u de beste kwaliteit voor een goede prijs? Metaalland is uw partner voor al uw maatwerk metaal. De vakspecialisten van Metaalland staan graag voor u klaar!

Metaalland Metaalbewerkingen Lassen
Metaalland Metaalbewerkingen Lassen