Koper

Geef je project een luxe uitstraling met koper.

Koper is een zacht metaal en heeft een luxe uitstraling. Koper is tevens duurzaam materiaal en wordt hierdoor vaak gebruikt voor dakbedekking, gevelbekleding of warmte geleiders.

Koper is corrosiebestendig in lucht, vocht en zeewater, hierdoor is het een goed materiaal om te gebruiken voor verschillende daktoepassingen. Door de natuurlijke beschermlaag van koper is het niet nodig om dit materiaal te behandelen. Door de duurzaamheid van koper heeft het bijna geen onderhoud nodig. Koper is toepasbaar voor onder andere daktoepassingen zoals dakgoten, hemelwaterafvoeren, waterleidingen en meer.

Lees meer

De voordelen van koper:

  • Koper is enorm duurzaam;
  • Koper straalt luxe uit;
  • Het is eenvoudig te bevestigen;
  • Het is geschikt voor nieuwbouw maar ook voor renovatie projecten;
  • Koper laat zich in eenvoudig in allerlei vormen bewerken;
  • Koper is beschikbaar in verschillende vormen en kleuren;
  • Het is een natuurlijk product en hierdoor zeer milieuvriendelijk;
  • Koper heeft weinig onderhoud nodig;

Hoe wij koper toepassen!

Koper is een zacht metaal waardoor het ideaal is voor verschillende projecten. U kunt hierbij denken aan daktoepassingen, waterleidingen of zelfs als siervoorwerp. Door ons ruime assortiment kunnen wij alles maten, vormen en diktes produceren.

Kies voor de duurzaamheid van koper.

Koper is zeer duurzaam en gaat met gemak 80 jaar mee. Zodra koper in aanraking komt met zuurstof en vocht ontstaat er een ondoordringbare beschermlaag. Deze beschermlaag geeft uw zetwerk de bekende groene kleur en zorgt voor een natuurlijke en duurzame bescherming.

Kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel

Wij vinden het van groot belang dat wij de beste kwaliteit leveren. Bij Metaalland staat de klant centraal. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking. Actief meedenken, teamwork en flexibiliteit is waar we voor staan. Dit zorgt ervoor dat we uw wensen snel kunnen ontwikkelen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. We investeren voortdurend in kennis en expertise en volgen de ontwikkelingen op de voet. Dit alles om u altijd een actueel en breed assortiment te kunnen aanbieden. Kortom, wij stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen. Breng eens een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven en Nijmegen! Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op!