Knippen

Wij knippen graag uw zink op maat! 

De metaalbewerkingstechniek knippen wordt voor zowel plaat- als buiswerk gebruikt. Het maakt niet uit welk formaat het plaatmateriaal heeft, wij kunnen het bijna altijd op het gewenste formaat knippen. Hoewel er afval ontstaat, is knippen een niet-verspanende bewerking, omdat er geen spanen bij ontstaan. Wij verwerken o.a. aluminium, lood, plastisol en zink. De medewerkers van Metaalland kunnen u volledig adviseren over welke materialen het meest geschikt zijn voor uw klus. Dit hangt natuurlijk af van uw doeleinden. Kortom wij helpen u graag bij het maken van de keuze van uw materiaal en de bewerkingstechnieken, denk o.a. aan knippen, kanten, kralen of zetten. 

Wij beginnen altijd met het aftekenen uw product. Voor het knippen van de materialen gebruiken wij verschillende machines en gereedschappen. Onze machines en scharen hebben ieder unieke eigenschappen. Zo zijn we in staat om eenvoudig kleine stukjes of lange rechte stukken te knippen. Metaalland is uw partner als het gaat om maatwerk zink, lood, aluminum of plastisol.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van knippen?

Dankzij onze expertise en machines kunnen wij rechte lange stukken eenvoudig en snel knippen. Zo is uw product al in het juiste formaat en is het makkelijker te vervoeren. Knippen is een goedkope productietechniek om twee plaatdelen van elkaar te scheiden. Metaalland heeft een plaatschaar met een lengte van 3 meter om grote plaatdelen te knippen. De maximale dikte is 16 mm. Heeft u vandaag nog knipwerk nodig? Dit is bij Metaalland geen enkel probleem. Wij hebben de meeste van onze plaatmaterialen direct naast de knipmachine op voorraad liggen. Hierdoor zijn we in staat om binnen 24-uur te leveren, door heel Nederland.

Service en kwaliteit staan bij Metaalland hoog in het vaandel!

De individuele kwaliteiten van onze vakspecialisten zijn van het hoogste niveau. Wij zijn pas tevreden als alles naar wens is. Materialen in alle soorten en maten worden door ons verzorgd. De unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of koper zorgen voor de juiste uitstraling van uw project. Groot of klein. Op het gebied van dakgoten bent u bij Metaalland aan het juiste adres. Of het nu gaat om standaardgoten, mastgoten of bakgoten in beugels. Onze medewerkers weten alles over zink, aluminium, lood of plastisol. Metaalland staat bekend om haar heldere afspraken en absolute vakmanschap. Kortom wilt u de beste kwaliteit voor een goede prijs? Metaalland is uw partners voor al uw maatwerk zink. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten staan voor u klaar!