Gevelbouw Nijmegen

Uw partner voor gevelbouw in Nijmegen!

Decennia lang wordt er in Nederland gevelbekleding toegepast ter bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Vroeger werd er in de gevelbouw voornamelijk gebruik gemaakt van hout. In de loop van de jaren zijn de materialen voor het gebruik van gevelbekleding flink veranderd. Tegenwoordig kun je ook materialen zoals zink, aluminium of kunststof gebruiken. Het grootste nadeel van een houten gevelbekleding is het onderhoud. Elke 5 jaar moet het geschilderd worden om te voorkomen dat het verkleurt of zelfs afbladdert. Zink of aluminium hebben als materiaalsoort deze nadelen niet. Het hoeft niet geschilderd te worden en is daarom erg onderhoudsvriendelijk. Ook gaat het vele jaren langer mee dan hout. Een zeer duurzame oplossing voor uw woning. Zoekt u een tijdloze oplossing voor gevelbouw Nijmegen? Dan bent u bij Metaalland aan het juiste adres!

Wat is gevelbekleding Nijmegen?

Gevelbouw is de verzamelnaam voor alles wat bevestigd wordt aan de buitenste laag van de gevel. Een zinken gevelbekleding komt tegenwoordig steeds vaker terug in bouw. Een van de vele voordelen is dat het tot wel 30 jaar mee gaat.  Als zink in aanraking komt met een ander materiaal, dan verhoogt het risico op corrosie. Een gevelbekleding in zink wordt om die reden meestal aan een houten structuur gemonteerd. Naast gevelbekleding wordt zink ook frequent gebruikt voor het dak en de dakgoten. Dus voor gevelbouw Nijmegen is zink uitermate geschikt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle materialen worden bewerkt in ons moderne machinepark. Daarnaast zijn wij in staat alle materialen te coaten, lassen, zagen, knippen, kralen en zetten. Voor uw gevelbekleding in Nijmegen bent u bij Metaalland aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met ervaren vaklieden om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Gespecialiseerd in Gevelbouw Nijmegen!

Als allround metaalbedrijf zijn wij in staat de opdracht volledig op ons te nemen. Zo hoeft u zich als klant nergens zorgen over te maken. Wij hanteren korte levertijden en garanderen altijd de beste kwaliteit. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen en Eindhoven bedienen wij de gehele Nederlandse markt. Bij Metaalland staat u als klant centraal. Aan de hand van uw wensen kijken onze experts naar de mogelijkheden en gaan wij voor u aan de slag. Onze vakspecialisten staan elke dag voor u klaar en streven naar 100% klanttevredenheid.

Voordelen zinken gevelbekleding!

Naast duurzaamheid heeft zinken gevelbekleding meer voordelen. Zo is het zeer flexibel en bewerkbaar. Dit maakt het uitermate geschikt voor maatwerk. Ook is het materiaal waterdicht en licht in gewicht. Gevelbekleding is toepasbaar in verschillende materialen. De meest voorkomende materialen zijn zink, aluminium, lood en plastisol. Zink is voorzien van een UV-bestendige beschermlaag. Hierdoor wordt het niet aangetast door zonlicht en behoudt het zijn beschermende werking. Metaalland beschikt over een modern machinepark. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel leveren. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het werken met aluminium, lood, koper, zink, plastisol en RVS. Wij adviseren u graag welk materiaal het meest geschikt is voor uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Metaalland is er voor u!

Metaalland neemt al uw werk uit handen. Van de productie tot het monteren van de gevelbekleding. In ons moderne machinepark produceren wij alle onderdelen, hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit! Onze specialisten staan elke dag klaar om uw maatwerk op vakkundige wijze te produceren. Bij ons staat u als klant centraal. Met een vast aanspreekpunt en korte lijnen, streven wij naar 100% klanttevredenheid.

Gevelbouw Nijmegen
Gevelbouw Nijmegen
Gevelbouw Nijmegen