Gevelbouw Eindhoven

Onderhoudsvrije gevelbouw in Eindhoven

De gevel van uw woning is het gezicht van het huis. Als het ware het visitekaartje. Een goed onderhouden gevel geeft een positieve indruk van de mensen die er wonen. Bij Metaalland adviseren wij u daarom om gebruik te maken van fraaie gevelbekleding. Bij gevelbekleding wordt er een extra laag aan de buitengevel bevestigd over de bestaande gevel heen. Dit heeft een aantal voordelen. Namelijk een extra beschermlaag, een isolerende werking en een mooier aanzicht. Zo zijn er tal van materialen waarmee u uw pand kunt aankleden. Kiest u ervoor om het hele pand te bekleden of alleen een gedeelte? De keuze is aan u. Elke soort bekleding heeft zijn eigen charme en uitstraling. 

Wij van metaalland zijn gespecialiseerd in gevelbouw Eindhoven! Wij werken met diverse materialen die geschikt zijn voor gevelbouw Eindhoven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan plastisol. Plastisol is nagenoeg onderhoudsvrij en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de uitstraling van uw woning helemaal naar eigen smaak kunt maken. Plastisol heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen zoals een hoge flexibiliteit en corrosiebestendigheid. Daardoor leent plastisol zich uitstekend voor toepassing als gevelbekleding voor gebouwen die om een uitdagend en uniek ontwerp vragen. Plastisol heeft een ongekende flexibiliteit die het materiaal uitermate geschikt maken om te bewerken. Vaak wordt er gekozen voor plastisol gevelbekleding omdat deze nagenoeg altijd onderhoudsarm is. Hierdoor hoeft het materiaal niet geschilderd te worden, wat bij houten materiaal wel het geval is. Metaalland is een allround-metaalbedrijf met vestigingen in Eindhoven en Nijmegen. Metaalland beschikt over een uitgebreid machinepark waarin wij aluminium, lood, plastisol, RVS en zink verwerken tot complete gevelbekleding. Heeft u vragen of wilt u de service van Metaalland zelf ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel: T. 040 – 209 25 00!

De service van Metaalland!

Naast het produceren van complete gevelbekleding, kunnen wij het materiaal voor u coaten en monteren. Onze levertijden zijn kort en wij hebben de mogelijkheid om RVS, aluminium, zink, plastisol en staal te bewerken in ons eigen machinepark. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Nijmegen bedienen wij heel Nederland. Wij nemen de opdracht graag volledig op ons. Zo hoeft u zich als klant nergens zorgen over te maken. Bij Metaalland vinden wij het belangrijk om goede en flexibele service aan te bieden. Heeft u specifieke wensen of een product wat op maat gemaakt moet worden dan denken we graag met u mee. Onze ervaren specialisten zitten voor u klaar om u te helpen met uw gevelbouw in Eindhoven. Graag bespreken wij uw wensen en mogelijkheden. Neem eens een kijkje in ons portfolio om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer

Waar moet u aan denken bij gevelbekleding Eindhoven?

Gevelbouw is een breed begrip. Onder gevelbouw valt alles wat aan de buitenste laag van de gevel bevestigd wordt. Naast plastisol en kunststof gevelbekleding is zink de meest voorkomende soort. Zink kent vele voordelen. Het hoeft bijvoorbeeld niet geschilderd te worden om beschermd te zijn. Zink is zeer buigzaam en duurzaam. Ideaal voor om te gebruiken voor gevelbekleding. Zink kan ook worden gebruikt voor o.a. dakgoten en afdekkappen. Zink heeft een tijdloze uitstraling en kan daardoor decennia lang in gebruik blijven. Zink is beschikbaar in diverse tinten zoals o.a. groen, grijs, rood en blauw. De gevelbouw van uw bedrijfspand of woning er altijd fraai uit blijft zien omdat het goed is te combineren met andere bouwmaterialen. Zink is een volledig recycleerbare grondstof. Er zijn weinig bouwmaterialen waarvan de totale milieubalans zo positief is als die voor zink. Zink heeft een lange levensduur, is onderhoudsvrij en betrouwbaar. Deze positieve eigenschappen en de hoge corrosieweerstand van de patina, die onder invloed van de buitenlucht wordt gevormd, zorgen voor een modern en elegant product. Uitermate geschikt voor de buitenkant van uw woning!

Wij zijn de specialist in gevelbouw Eindhoven!

Heeft u plannen om de gevelbekleding van uw woning of bedrijfspand aan te passen? Kies dan voor de kwaliteit en service van Metaalland. Als allround-metaalbedrijf verzorgen wij uw opdracht van A tot Z. Doordat wij beschikken over een eigen machinepark is het coaten, lassen en zagen van materiaal geen enkel probleem en hanteren wij een korte levertijd. Onze vakspecialisten staan elke dag voor u klaar en streven naar een betrouwbare levering van hoogwaardige kwaliteit. Bij Metaalland staat u als klant centraal. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten, dit doen wij door altijd de beste service te bieden. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en ervaar de service van Metaalland!

Gevelbouw Eindhoven
Gevelbouw Eindhoven
Gevelbouw Eindhoven