Gevel- en daktoepassingen

Uw specialist in gevel- en daktoepassingen!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw gevel- en daktoepassingen? Metaalland is al jaren de partij voor al uw daktrimmen, afdekkappen, mastgoten en meer. Onze vestiging staat in Eindhoven en Nijmegen maar we bedienen klanten uit heel Nederland. Wij produceren maatwerk voor kleine en grote bedrijven. Of het nu gaat om gevel- en daktoepassingen? Wij weten er wel raad mee! Dankzij onze vakspecialisten en een uitgebreid machinepark is voor ons geen opdracht te moeilijk! Onze professionaliteit stelt ons in staat u te ontzorgen. Van ontwerp tot productie en van coaten tot monteren, wij zijn bij alle processen betrokken! Zoekt u een specialist in gevel- en daktoepassingen in Eindhoven en Nijmegen e.o. Wij helpen u graag verder. Neem snel contact op met een van onze specialisten!

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark!

Metaalland blijft innoveren in nieuwe technieken om op deze manier aan de vraag van de klant te voldoen. Hierdoor beschikken wij over een eigen en zeer uitgebreid machinepark. Deze manier van werken maakt het het voor ons mogelijk om complete gevels en daktoepassingen te produceren. Bij het produceren van diverse daktoepassingen maken wij gebruik van aluminium, lood, plastisol, RVS en zink. Onze ruime kennis op het gebied van materiaalsoorten zorgt ervoor dat u altijd een juiste oplossing krijgt aangeboden. Wij zijn niet voor niets specialist in metaal. Hieronder vindt u een lijst met voorbeelden van dakmaterialen die wij produceren:

  • Afdekkappen;
  • Afvoeren;
  • Boeiboorden;
  • Dakranden;
  • Daktrimmen;
  • Ontluchtigen;
  • Waterslagen;
  • Noodoverstorten;
  • Gevelbekleding.

Lees meer

Welke afwerkingen kiest u voor uw daktoepassingen op maat?

Bij het afwerken van uw project kunt u gebruik maken van diverse daktoepassingen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan afdekkappen op maat? Een afdekkap is een profiel die wordt bevestig aan de rand van uw dak. Dit profiel beschermd uw dak tegen vuil en vocht, en zorgt ervoor dat de dakbedekking op zijn plaats blijft liggen. Ook dient het als afscherming van de bovenzijde van het boeiboord. Zo zijn lekkages verleden tijd! Bij Metaalland kunnen wij afdekkappen leveren in bijna elke maatvoering en kleur. Tevens heeft u bij ons ook de keuze in verschillende materiaalsoorten. Hierin zijn vele mogelijkheden omdat elk project om een andere uitstraling vraagt. Van modern tot rustiek en van standaard tot aan exclusief. Onze vakspecialisten maken al uw producten volledig naar uw wens! Wij kunnen overigens alles laten bezorgen op locatie zodat u geen kostbare tijd verliest.

Voor al uw projecten op maat!

Graag maken wij van elke opdracht een bijzonder product of project. Doormiddel van creativiteit en passie voor het vak, willen wij elk project laten slagen. Bij Metaalland is alles mogelijk. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u volledig bijstaan in uw zoektocht naar het juiste product. Metaalland ontwerpt, produceert en monteert voor zowel gevel en dak projecten. Dus of u nu op zoek bent naar een producten voor uw dak of voor de afwerking van uw keuken? Bij Metaalland kunt u materialen, vormen, afwerkingen en montage helemaal naar wens laten uitvoeren. Bij Metaalland krijgt u namelijk een echt product op maat! Dit kunnen wij garanderen omdat wij al onze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Dus van productie tot aan montage kunnen wij u volledig ontzorgen! Wilt u uw metaalproducten combineren met hout, marmer of een ander materiaal? Bijna alles is mogelijk. Geef aan wat uw wensen zijn en wij zullen alles in het werk stellen om volledig aan uw verwachtingen te voldoen! Kortom; zoekt u een allround metaalbedrijf voor al uw projecten in Eindhoven en Nijmegen of ver daar buiten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Waar Metaalland rekening mee houdt!

Als allround metaalbedrijf kunnen wij uw opdracht volledig van A-Z verzorgen. Eventueel coaten, lassen, zagen of monteren van de metalen producten is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast zijn bij ons de levertijden kort en hebben wij de mogelijkheid om aluminium, lood, plastisol, RVS en zink in ons eigen machinepark te bewerken. Stalen kozijnen, trapleuningen, wijnrekken of tafelonderstellen. Elke dag weer staan onze vakspecialisten voor u klaar om metaal op maat te produceren. Bovendien verzekeren wij u van een betrouwbare levering en hoogwaardige kwaliteit. Bij Metaalland staat de klant altijd in het middelpunt. Wij streven dan ook naar langdurige relaties met onze klanten! Kortom; wij stellen alles in het werk om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, een prachtig product voor u te maken en eventueel te monteren! Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvende een offerte aanvragen? Neem dan nu contact op en ervaar onze service!