Aluminium zetwerk Eindhoven

Aluminium zetwerk voor uw project in Eindhoven!

Metaalland kan op het gebied van zetten vrijwel elke opdracht aan. Met de combinatie van diverse moderne zetbanken is Metaalland uw partij in regio Eindhoven en omstreken. We zijn in staat om zowel kleine aluminium zetwerk orders als grootschalig projecten te produceren. Wij maken aluminium zetwerk in vrijwel elke denkbaar vorm. Dankzij de flexibiliteit van aluminium zijn de vormen die we kunnen produceren eindeloos. Zo kunnen wij ook plettingen aanbrengen en verlopen van rond op rond, en rond op vierkant voor u creëren. Het snijden en kanten van aluminium word door ons vakkundige team elke keer weer als een uitdaging gezien. Met resultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid en zeer accurate maatvoering.

Bij Metaalland bieden wij een groot aantal oplossingen op het gebied van aluminium zetwerk. Naast de reguliere aluminium producten, leveren wij ook aluminium zetwerk op maat. Met onze filialen in Eindhoven en Nijmegen bedienen we klanten verspreid over heel Nederland. Nadat u de gewenste afmetingen heeft doorgeven wordt een offerte op maat met de klant afgestemd. Omdat we alles in eigen beheer hebben kunnen we ons flexibel opstellen, dus ook spoedorders zijn bij ons geen probleem. Na de bestelling kunt u desgewenst uw aluminium zetwerk op maat bij ons in Eindhoven of Nijmegen op komen halen. Of we sturen het goed verpakt naar u toe. Dat is de service van Metaalland!

Wat is aluminium zetwerk op maat nu eigenlijk?

Kanten en zetten zijn processen waarbij een vlakke plaat in alle denkbare vormen kan worden ‘gevouwen’. Aluminium zetwerk Eindhoven nodig? Aluminium zetwerk is een gevormd profiel. Bij onze locatie in Eindhoven kunnen wij zeer nauwkeurige hoeken aanbrengen in een aluminiumplaat. Bij het zetwerk wordt de buitenzijde van het metaal gerekt en de binnenzijde gestuikt. Het eindproduct is verkrijgbaar in verschillende diktes en in verschillende uitvoeringen. De mate waarin dit gebeurt, is afhankelijk van uw wensen. Al uw wensen kunt u met onze vakmensen bespreken. Hierdoor ontstaat er geen standaard product maar bijvoorbeeld een op maat gemaakt profiel. Geschikt voor verschillende afwerkingen in en rond het huis. Alle mogelijke profielen zijn te produceren en te leveren in aluminium. Denk hierbij aan populaire profielen zoals een hoekprofiel, U-profiel of Omega-profiel.

Lees meer

Toepassingen van aluminium zetwerk in Eindhoven!

Om (dak)randen af te werken wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een aluminium dakrand, dakrim of een boeiboord. Op deze manier wordt de constructie wind en waterdicht. Dit is allemaal te zetten met aluminium. Aluminium heeft als metaalsoort een aantal voordelen. Het materiaal is licht en erg sterk. Het heeft een hele goede weerstand tegen corrosie. Op aluminium vormt zich van nature een anodiserende laag. Het is een erg betaalbaar en duurzaam materiaal, waarbij het in elk denkbare vorm is toe te passen. Aluminium is 100% recyclebaar en heeft een hele moderne en stijlvolle look. Om deze reden is het dan ook een veelvoudig gebruikt bouwmateriaal.

Hieronder vindt u diverse toepassingen van aluminium zetwerk:

  • Aluminium overstorten;
  • Aluminium afdekkappen;
  • Aluminium waterslagen;
  • Aluminium lekdorpels;
  • Aluminium dakrandafwerkingen;
  • Aluminium hemelwaterafvoeren;
  • Aluminium hoekbeschermers;
  • Aluminium schopplaten;
  • Aluminium plinten;
  • Klant specifiek zetwerk;

Metaalland is specialist in metaal!

Metaalland staat aluminium zetwerk van hoge kwaliteit en op maat. Metaalland beschikt over een modern machinepark waarbij innovatie en techniek bovenaan staan. Snelle levering en een scherpe prijs maken ons flexibel en geschikt voor iedere maatwerk oplossing. Elke dag staan onze deskundige professionals voor u klaar om aluminium zetwerk op maat te produceren. Wij beloven u een betrouwbare levering van hoogwaardige kwaliteit. Bij Metaalland staat de klant centraal. Wij streven dan ook voor een langdurige relatie. Onze constante groei hebben we te danken aan onze klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken, alsook aan onze ervaren en enthousiaste medewerkers die dagelijks met veel passie werken voor het bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze hoogwaardige service!