Aluminium waterslagen

Aluminium waterslagen op maat verkrijgbaar bij Metaalland!

Architecten of aannemers kiezen er steeds vaker voor om hun project af te werken met aluminium waterslagen. Aluminium waterslagen (ook wel raamdorpels genoemd) zijn gevelonderdelen die voorkomen dat regenwater direct op de onderliggende gevel loopt. De aluminium waterslagen zijn niet alleen functioneel maar hebben ook een grote esthetische waarde en worden steeds vaker toegepast bij nieuwbouwprojecten. Wilt u uw pand stijlvol afwerken? Kies dan voor aluminium waterslagen.

Heeft u metaalbedrijf nodig in de regio Eindhoven of Nijmegen? Wij helpen u verder! Naast aluminium waterslagen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk zetwerk op het gebied van zink, lood, plastisol, RVS, koper. Wij bieden topkwaliteit metaal tegen scherpe prijzen! Ervaar onze service en bezoek onze uitgebreide werkplaats in Eindhoven!

Ervaar de voordelen van aluminium waterslagen!

Waterslagen worden direct onder de kozijn aangebracht en steken iets buiten de gevel. Zo vormen ze een overstek. U voorkomt hiermee dat er water in de gevel loopt. De systemen lopen schuin af. Dat kan zijn in een kleine hellingshoek. Hierdoor krijgt het water de gelegenheid om eraf te lopen. Vuil wat met het water mee komt kan zo direct langs de gevel lopen. Aluminium wordt in de gevelbouw steeds vaker gebruikt. Dit komt omdat aluminium behoorlijk duurzaam is en een goede prijs- /kwaliteitsverhouding heeft. Aluminium is in verhouding tot zijn gewicht ook behoorlijk sterk.

Lees meer

Waarom kiezen voor aluminium waterslagen?

Aluminium is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Metaalland is een bedrijf dat een expert is met alles wat te maken heeft met zetwerk op maat. Onze specialisten in aluminium zetwerk combineren traditioneel bewezen middelen en methoden met de nieuwste als het gaat om aluminium waterslagen. In Eindhoven en Nijmegen zijn er steeds meer gebouwen die voorzien worden van duurzame raamdorpels. Deze raamdorpels zijn duurzaam, sterk en verkrijgbaar in vele RAL kleuren. Aluminium is als bouwmateriaal elegant, onderhoudsvriendelijk, en vooral ook water-, wind- en luchtdicht. Bent u op zoek naar een professioneel metaalbewerkingsbedrijf in de regio Eindhoven en Nijmegen? Metaalland staat graag voor u klaar met gedegen advies op maat.

Aluminium waterslagen speciaal voor u op maat!

Gezien ieder raam anders is, is het van belang om uw waterslagen op maat te laten maken. Wilt u onderscheidend zetwerk, speciaal volgens eigen werktekening en invulling? Bij Metaalland is dat geen probleem. Op basis van uw wensen kunnen we metaaloplossingen maken die perfect passen bij uw project. Metaalland staat klaar om uw wensen te realiseren! Als allround metaalbedrijf willen wij de opdracht volledig op ons nemen, zodat u als klant zich nergens zorgen over hoeft te maken. Via onze vestigingen in Eindhoven en Nijmegen bedienen we heel bouwend Nederland. Bij ons kunt u eenvoudig zetwerk van hoge kwaliteit bestellen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking. Onze metaalzetters denken met u mee om uw wensen rondom gevel- en daktoepassingen te realiseren. Wij vinden het van groot belang dat wij de beste service leveren. Zo kunnen wij uw wensen snel ontwikkelen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Zoekt u een expert voor het maken van aluminium waterslagen in de regio Eindhoven en Nijmegen? Neem dan contact op met ons!