Aluminium lekdorpels

Gebruik aluminium lekdorpels tegen de bescherming van regenwater!

Bent u op zoek naar aluminium lekdorpels? Metaalland kan u helpen bij het realiseren van uw zetwerk op maat. Wij hebben een uitgebreide productrange die u kunt gebruiken voor diverse bouwprojecten! Aluminium lekdorpels van Metaalland worden gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten om het hemelwater te geleiden zodat lekstrepen worden voorkomen. Bent u als bouwbedrijf actief in de regio Eindhoven of Nijmegen? Wij zijn uw hoogwaardige partner voor al uw aluminium lekdorpels op maat! 

Steeds vaker kiezen architecten voor een aluminium lekdorpel vanwege het onderhoudsarme karakter in combinatie met de moderne uitstraling. Ze hebben dus buiten hun functionele toepassingen ook een grote esthetische waarde. Kunnen wij al het maatwerk voor u voorzien? Metaalland beschikt over een uitgebreid machinepark met gedreven professionals. Wij zijn hiermee in staat om aluminium platen te zetten, kralen, knippen en coaten. Zo kan een aluminium lekdorpel geheel op maat gemaakt worden. Dus voor elk project een passende oplossing!

Waarom u aluminium lekdorpels nodig heeft!

Aluminium lekdorpels worden direct onder het kozijn aangebracht en steken iets buiten de gevel uit. Zo voorkomt u dat er water in de gevel loopt. De lekdorpels lopen schuin af met een kleine hellingshoek. Hierdoor krijgt water de gelegenheid om af te lopen. Vuil wat met het water mee komt kan zo direct langs de gevel aflopen naar de grond of afvoer. Vandaag de dag worden aluminium lekdorpels veelal gebruikt in de gevelbouw omdat het duurzaam is en bestendig is tegen allerlei weersomstandigheden. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze straatbeeld. U ziet ze overal en in allerlei verschillende kleuren. Wanneer u bij Metaalland aluminium lekdorpels besteld dan kunt u ook meteen de RAL-kleur bepalen. Onze specialisten in aluminium zetwerk combineren traditioneel bewezen methoden met de nieuwste machine’s als het gaat om uw zetwerk op maat! Maar verders kunt u bij ons ook terecht voor al het andere zetwerk oplossingen. Woont u in Eindhoven of Nijmegen en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor aluminium lekdorpels? Kies dan voor Metaalland!

Lees meer

Op zoek naar een metaalexpert in de regio Eindhoven of Nijmegen?

Bent u op zoek naar een expert in metaalbewerking? Neem contact op met ons! Als een totaalleverancier op het gebied van metaal willen wij de opdracht volledig op ons nemen. U hoeft daarom bij ons zich nergens over zorgen te maken. Wij werken voor klanten uit heel Nederland vanuit Eindhoven en Nijmegen. Buiten aluminium lekdorpels zijn we ook in staat om diverse andere producten te produceren met variërende materialen. Hierbij kunt u denken aan bakgoten, deklijsten of daktrimmen gemaakt van zink of nokaansluitingen van lood. Bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u vragen? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.