Aluminium gevelbekleding Eindhoven

Woont u in Eindhoven en bent u op zoek naar aluminium gevelbekleding op maat? Wij staan voor u klaar!

In de regio Eindhoven ziet u over het algemeen nog de standaard bakstenen gevels. Maar de bouw is aan het veranderen en er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding in Eindhoven. Zo heeft u bijvoorbeeld de optie om te kiezen voor een bedekking van kunststof maar ook voor aluminium of zink. Het voordeel van een aluminium gevelbekleding is dat het aangezicht van uw woning of bedrijfspand een stuk fraaier wordt en u hiermee u woning beter isoleert en beschermt. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Het gebruik van aluminium gevelbekleding is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Ons bedrijf is specialist in metaalbewerking en alles wat te maken heeft met aluminium gevelbekleding. Onze specialisten combineren creatieve oplossingen in combinatie met de nieuwste machines als het gaat om het maken van aluminium plaatmateriaal op maat. Steeds meer gebouwen worden voorzien van duurzame aluminium gevelbekleding. Deze platen zijn behoorlijk sterk maar licht in gebruik en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aluminium gevelbekleding kan bevestigd worden aan verschillende soorten ondergronden. Hierdoor beiden wij diverse oplossingen omdat er per project een verschil in de gevel, het type bevestiging en de hoeveelheid bevestigingspunten.

De mogelijkheden van aluminium gevelbekleding in Eindhoven!

De voordelen van aluminium als bouwmateriaal zijn onmisbaar. Een gevelbekleding in aluminium brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst is het een materiaal dat over het algemeen maar weinig onderhoud nodig heeft. Aluminium is duurzaam in de toepassingssfeer, bestendig tegen slijtage en gaat jarenlang mee. Zo heeft u vele jaren plezier van uw gevelbekleding op maat, zonder uitgebreid onderhoud uit te voeren. Daarnaast is gevelbekleding in aluminium interessant vanwege het feit dat het materiaal van zichzelf ontzettend sterk is. Op die manier is het bestand tegen tal van weersomstandigheden. Ook heeft aluminium gevelkleding een zeer vlak oppervlak waardoor architecten en bouwbedrijven aluminium gevelbekleding vooral beschouwen als een esthetische oplossing. Dus de toepassingen worden voornamelijk gemonteerd aan de zichtbare kanten van een pand.

Lees meer

Waarom kiezen voor aluminium gevelbekleding!

Aluminium gevelbekleding is te herkennen aan zijn schone glans. Daarnaast is aluminium een lichte metaaltype met een hoge mate van stevigheid. Aluminium is een non-ferrometaal. Een non-ferrometaal is een metaal dat geen ijzer in het metaalmengsel bevat. Hierdoor zal het niet corroderen. Mocht u aluminium als gevelbekleding gebruiken dan raden wij het aan om het te behandelen met een anodisatielaag. Met deze beschermlaag is uw gevel niet alleen beschermd tegen roest maar ook mooi afgewerkt. De aluminium gevelkleding is daarnaast ook nog eens erg licht van gewicht. Makkelijk om mee te werken en de belasting op uw gevel erg laag. Het gewicht van het aluminium bedraagt ongeveer een derde van dat van staal. Maar tegelijkertijd is de sterkte enorm groot.

Hieronder de voordelen van aluminium gevelbekleding op een rij:

  • Uw pand word er mooier op;
  • Bestendig tegen weersomstandigheden;
  • Sterk;
  • Corrosiebestendigheid;
  • In diverse RAL kleuren leverbaar;
  • Licht in gewicht;
  • Lange levensduur;
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Onderhoud van aluminium gevelbekleding In Eindhoven!

Door uw aluminium gevelbekleding goed te onderhouden kan deze makkelijk zestig a zeventig jaar meegaan. Dit betekend dat u levenslang kan profiteren van het materiaal. Zonder dat het toe is aan vervanging of voor veel onkosten kan gaan zorgen. Het onderhouden van uw aluminium gevelbekleding bestaat vooral uit het schoonhouden van het materiaal. Verder is het zeer onderhoudsvriendelijk en heeft het geen verflaag nodig zoals bijvoorbeeld bij hout.

We letten altijd op de details en geven advies op maat. Het mag vanzelfsprekend zijn dat we altijd streven naar een langdurige relatie met u als klant. Metaalland biedt een complete scala aan gevel- en daktoepassingen aan. We nodigen u daarom graag uit om een kijkje te nemen in onze portfolio. Door onze uitgebreide vakkennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw gevelwerkzaamheden. Ook bij kleine opdrachten kunnen wij betaalbaar maatwerk leveren. Kortom zoekt u aluminium gevelbekleding op maat in Eindhoven? Neem dan nu contact met ons op.