Aluminium Frans balkon

Uw specialist in aluminium Franse balkons!

Wilt u een aluminium Frans balkon laten plaatsen? Of wilt u de juiste afwerking voor een verouderd Frans balkon? Laat de metaalspecialisten van Metaalland u dan van dienst zijn. Aluminium Franse balkons zorgen voor een moderne en vooral luxe uitstraling. En is in combinatie met uw woning of pand geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor een langere levensduur van het materiaal is aluminium de oplossing! Wilt u meer weten over aluminium Franse balkons? Aarzel dan niet om eens binnen te lopen bij Metaalland Eindhoven of Nijmegen!

Wat is een aluminium Frans balkon?

Een aluminium Frans balkon word toegepast op kleinere balkons en openslaande deuren in de voorgevel. Dit wordt gedaan om doorval te voorkomen. Zoals u wellicht had kunnen raden is de benaming Frans balkon ontstaan in Frankrijk. Zo zijn er genoeg Franse panden voorzien van een smeedijzer hekwerk. Maar de Franse balkons worden steeds vaker in moderne varianten verwerkt. een aluminium Frans balkon is dan ook in populariteit aan het stijgen! De hekwerken van de aluminium Franse balkons worden op maat gemaakt en monteert. Vorm, breedte en ook de uitstraling van de hekwerken worden geheel naar uw wensen afgestemd!

Lees meer

Voordelen van aluminium Franse balkons.

Door het lichte gewicht van aluminium zijn diverse constructies mogelijk. Dit maakt aluminium het ideale bouwmateriaal voor aluminium Franse balkons. Naast aluminium kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk zetwerk op het gebied van zink, lood, plastisol, RVS, koper. Het hekwerk van aluminium Franse balkons kent vrijwel geen beperkingen en zijn enorm duurzaam. Aluminium Franse balkons zullen ook onbehandeld en zonder onderhoud nog vele jaren mee gaan. Aluminium hekwerken zijn corrosiebestendig en altijd gemakkelijk toe te passen aan de stijl van uw woning. Zo is er dus ook een scala aan standaard kleuren om uit te kiezen. De aluminium Franse balkons zorgen voor een elegante en vooral moderne uitstraling van uw woning of pand.

Hieronder enkele voordelen van aluminium voor u op een rij gezet:

  • Moderne afwerking van uw huis;
  • Corrosiebestendigheid;
  • In diverse RAL kleuren leverbaar;
  • Licht van gewicht;
  • Stug en sterk;
  • Ongevoelig voor temperatuur veranderingen;
  • Zeer lange levensduur;
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Metaalland helpt u graag bij het verwerken van aluminium Franse balkons!

U kunt bij Metaalland terecht voor al uw advies, ontwerp, productie en afwerking betreft metaal. We kijken samen naar de mogelijkheden van aluminium Franse balkons voor uw woning of pand. Voor de beste service bent u altijd welkom om eens binnen te lopen bij een van onze vestigingen in Eindhoven of Nijmegen. Met ons moderne machinepark tot onze beschikking staat de techniek altijd bovenaan. Metaalland kijkt niet neer op een opdracht en neemt deze maat al te graag op zich. Wij streven altijd naar een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. Metaalbewerkingen in de regio Eindhoven en Nijmegen nodig? Metaalland is uw specialist! Neem vrijblijvend contact op om een offerte aan te vragen of als u vragen heeft over een aluminium Frans balkon.