Aluminium afdekkappen Eindhoven

Voor al uw aluminium afdekkappen in Eindhoven!

Woont u in de regio Eindhoven en bent u opzoek naar een mooie afwerking van uw daken? Kies dan voor aluminium afdekkappen. Aluminium afdekkappen zijn dakrandprofielen die lekkages en het wegwaaien van de dakbedekking moeten voorkomen. Mocht u er voor kiezen om geen aluminium afdekkappen te plaatsen dan kan dit heftige gevolgen hebben voor uw woning. Met wellicht wel schade of lekkages als resultaat. Na een verloop van tijd zult u merken dat er ruimte ontstaat tussen uw dakisolatie en de onder- en toplaag van de dakbedekking. Om uw dakbedekking langer te laten meegaan raden wij het aan om het af te werken met aluminium afdekkappen.

Wat zijn afdekkappen?

Een aluminium afdekkap is een gevormd profiel, gemaakt uit plaatmateriaal. Een afwerking die u plaatst op bijvoorbeeld een hoek of rand van uw dak. Plaats u geen afdekkap dan zult u merken dat er ruimte ontstaat tussen de dakisolatie en de onder- en toplaag van de dakbedekking. Met als gevolg dat er vuil en vocht zal gaan ophopen in uw dak. Slijtage of lekkage kunnen hierdoor ontstaan en dit kunt u dus eenvoudig voorkomen. Aluminium is een prachtig bouwmateriaal! Dankzij het lichte gewicht en de hoge mate van stugheid kunnen er allerlei diverse constructies van gemaakt worden. Zo gebruiken wij aluminium voor uiteenlopende oplossingen. Aluminium afdekkappen zijn te herkennen aan haar corrosiebestendigheid en schone glans. Hierdoor vraagt het materiaal weinig onderhoud. Aluminium komt veel voor op de bouwplaats en wordt voor projecten zowel aan de buitenzijde als aan binnenzijde gebruikt. Mocht u het voor een project aan de buitenzijde willen gebruiken dan raden wij het aan om het te behandelen met een anodisatielaag. Met deze beschermlaag zijn uw aluminium afdekkappen beschermt tegen roest. Daarnaast is het ook gelijk mooi afgewerkt.

Voordelen van aluminium afdekkappen in Eindhoven!

Architecten in Eindhoven kiezen steeds vaker voor aluminium afdekkappen tegen gevels en op daken. Het gebruik van aluminium afdekkappen kent bijna geen beperkingen qua design en duurzaamheid. Het is een materiaal dat bestand is tegen corrosie en makkelijk toe te passen is in de bouw. Daarnaast heb je veel creatieve vrijheid als het gaat om vormgeving en uiterlijk. Bovendien is het leverbaar in veel standaard kleuren. Aluminium is elegant, modern en onverwoestbaar. Bovendien zijn er veel standaard kleuren leverbaar. Dit is dan ook een van de redenen dat Metaalland kiest voor aluminium afdekkappen. Zoekt u een oplossing op maat of wilt u advies over toepassingen opvragen . Wij helpen u graag verder. Neem contact vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Hieronder enkele voordelen van aluminium afdekkappen op een rij:

 • Mooie afwerking van uw huis;
 • Corrosiebestendigheid;
 • In diverse RAL kleuren leverbaar;
 • Licht in gewicht;
 • Stug en sterk;
 • Ongevoelig voor temperatuur veranderingen;
 • Zeer lange levensduur;
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor aluminium afdekkappen op maat in Eindhoven?

Metaalland is uw betrouwbare en betaalbare deskundige voor op maat gemaakte aluminium afdekkappen. Bekijk u maar eens naar onze voordelen. We zijn gevestigd in Eindhoven en Nijmegen en daardoor kunnen wij klanten uit heel de regio voorzien van maatwerk metaaloplossingen. Dus bent u op zoek naar aluminium afdekkappen op maat. Onze professionele vaklieden kunnen elke creatieve oplossing leveren.

Toepassingen van aluminium afdekkappen in Eindhoven!

Wij blijven innoveren in nieuwe technieken om de vraag van de klant te voldoen. Hierdoor beschikken wij over een zeer uitgebreid machinepark in eigen huis. Onze kracht is onze flexibele service en de snelle levering. Met onze ruime kennis op het gebied van dakmaterialen zorgen wij ervoor dat u altijd een juiste oplossing krijgt aangeboden. Hieronder een lijst met voorbeelden van dak gerelateerde producten die wij op maat produceren:

 • Afvoeren;
 • Afdekkappen;
 • Boeiboorden;
 • Dakranden;
 • Ontluchtigen;
 • Waterslagen;
 • Noodoverstorten;
 • Gevelbekleding;

Wij helpen u graag bij het produceren van aluminium afdekkappen.

Bij Metaalland staat de klant centraal. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking. Actief meedenken en teamwork is waar wij iedere dag voor staan. Breng eens een bezoek aan een van onze vestigingen in Eindhoven of Nijmegen. Metaalland staat voor kwaliteit en biedt altijd een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. Wij zijn het bedrijf voor al uw metaalbewerkingen in regio Eindhoven en Nijmegen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en bekijk onze uitgebreide portfolio.